Menu

Over

Alles over STUDIO bodART

CREATIEVE STUDIO

Studio Bodart is een professionele, kruisbestuivende en vooral creatieve coworkingstudio in Leuven.

Waarom Studio Bodart

Studio Bodart is ontstaan vanuit het idee dat alleen, toch maar alleen is. Als freelance regisseur had Cecilia Verheyden genoeg van het werken in haar slaapkamer of aan haar keukentafel. Ze wilde een meer professionele en meer inspirerende omkadering om vanuit te werken. Cecilia schoot in actie, verbouwde op een jaar tijd een halfopen bebouwing net buiten Leuven en richtte een deel hiervan in als werkplek: Studio Bodart was geboren.
Studio Bodart wil een plek zijn waar freelancers samenkomen om er te werken, af te spreken met klanten en inspiratie op te doen in de breedste zin van het woord. Studio Bodart is meer dan een gedeelde werkplek. Het is een boeiende studio waar je ideëen kan aftoetsen bij andere freelancers, eigen ervaringen deelt en groeit als freelancende ondernemer. Studio Bodart is ook een plek waar je kan try-outen, lezingen kan organiseren, kan brainstormen, etc.

Kortom, Studio Bodart is een stimulerende omgeving die je professioneel laat groeien.
 
Buitengeven Studio bodART

Onze visie

Studio Bodart is net iets anders dan de traditionele coworkingplekken. Studio Bodart is een kleine studio en zoekt bewust naar de juiste leden. Mensen die hier niet zomaar even willen binnen- en buitenhoppen, maar die het ook belangrijk vinden om hier vaak te zijn, contact te hebben met de andere leden en af en toe mee een activiteit willen volgen of organiseren. We zijn écht, in de letterlijke betekenis van het woord, een COworking studio waar we freelancers met aanvullende professionele profielen bij elkaar proberen te brengen. Op die manier willen we een unieke kruisbestuiving tot stand brengen, waarbinnen je volledig vrijblijvend van elkaar kan leren.